Boka tid

Olen Henrik Lillqvist, koulutettu hieroja, koulutuspaikkana Folkhälsan utbildning Vöyrin Norrvallassa. Olen myös opiskellut Thomas W Myers:in kirjallisuutta elimistön lihas- ja faskiaketjuista.

Hierojana haluan työskennellä kanssasi keskittyneesti ja järjestelmällisesti, jotta voin antaa sinulle huolellisen ja asianmukaisen hoidon, koulutetun hierojan osaamisalueen puitteessa. Pyrin aina kohtelemaan asiakkaitani asiallisesti ja ammattimaisesti, ETENE-neuvottelukunnan eettisten periaatteiden, sekä terveydenhuollon ammattihenkilöiden lain mukaisesti.

Hoito räätälöidään vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Käynti aloitetaan yleensä haastattelemalla ja tutkimalla asiakas, sekä sopimalla hoitojen tavoitteista. Tämän jälkeen hoito suoritetaan suunnitelman mukaan, ja tuloksia seurataan yhdessä. Hoitojen ohella voin myös antaa neuvoja sopivista harjoitteista.

Kaikki hoidot vastaanotollani ovat luonnollisesti vakuutettuja lain mukaisella potilasvakuutuksella.

Haluan myös rohkaista asiakkaitani löytämään iloa ja intoa terveelliseen hyötyliikuntaan. Päivittäinen ja maltillinen liikunta ehkäisee tehokkaasti tuki- ja liikuntaelinten ongelmia, ja vaikuttaa myös positiivisesti mielenterveyteen.

Mottoni on ”Olet hyvissä käsissä”. Haluan että myös tunnet sen kun käyt vastaanotollani.

Yhteistyökumppanit

Hierojana haluan aina työskennellä asiakkaan parasta silmällä pitäen. Käytännössä tämä tarkoittaa, tarpeen vaatiessa, myös yhteistyötä terveydenhuollon ammattihenkilöiden kanssa, tai asiakkaan ohjaaminen asianmukaiseen hoitoon, mikäli hoitotarve on osaamisalueeni ulkopuolella.

Seuraavien yritysten kanssa minulla on tällä hetkellä aktiivista yhteistyötä:

Levada Fysio
www.levadafysio.fi
Hanna Penttala, laillistettu fysioterapeutti ja Postural Tränare

MariaTerapi
www.multi.fi/mariaterapi
Maria Sundgren-Lillqvist, kognitiivinen psykoterapeutti ja sairaanhoitaja